Traffic Mojo

Traffic Mojo Logo

Kapcsolat

A Traffic Mojo üzemeltetője a Create Value Kft.

1135 Budapest, Zsinór utca 38-40.
+36 20 219 8444
info@cvmail.hu

A Traffic Mojo fejlesztőjének, a Create Value Kft-nek a fő tevékenysége a komplex közlekedési infrastruktúra tervezése, ezen belül is elsősorban a városi közlekedés tervezése. Az infrastruktúra fejlesztések tervezése során a koncepcióktól a részletes, kiviteli tervekig minden tervezési fázist felölel tevékenységünk. Portfóliónkban szerepelnek az Európai Uniós projektekhez kapcsolódó előkészítő tervezési munkák, és azok projekt menedzsmentje is.

Munkánk során kollégáink naprakész tudására alapozva a legújabb eszközöket és programokat alkalmazzuk . Tervezési tevékenységünket korszerű informatikai háttér támogatja, melynek segítségével a közlekedési hálózatok részletes elemzését is el tudjuk végezni, készítünk nagyobb hálózatokra kiterjedő forgalmi modellezést, valamint forgalmi szimulációt is.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségre, a funkcionalitásra, az esztétikumra, valamint az ügyfélcentrikus, költséghatékony szemléletre. Valljuk, hogy az épített környezet meghatározó erővel bír a jövőnkre, ezért projektjeink megvalósításakor a gazdaságosság, környezettudatosság és fenntarthatóság a legfőbb hívószavaink.